عدم حذف هشتگ از تعرفه خدمات فیزیوتراپی تبعیضی آشکار است
عضو شورای عالی نظام پزشکی با اشاره به مذاکرات و نامه نگاری های انجام شده و قولی که سازمانهای بیمه گر جهت حذف هشتگ از تعرفه خدمات فیزیوتراپی در کتاب cpt داده بودند، گفت: ظاهرا" امسال نیز هشتگ که تبعیضی آشکار در موسسات فیزیوتراپی و سایر گروههای هشتگ دار است ، حذف نشده و همکاران ما باید از جیب زن و بچه خود به این سازمانها سوبسید پرداخت نمایند که اصلا" عادلانه نیست.
تاریخ:
۱۴۰۱/۰۱/۲۲ (تعداد بازدید : 143)
|
پیام نوروزی رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران
« بنام خداوند لوح و قلم »
ز کوی یار میآید نسیم باد نوروزی
از این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزی
به صحرا رو که از دامن غبار غم بیفشانی
به گلزار آی کز بلبل غزل گفتن بیاموزی
شادی را هدیه کن به کسانی که آن را از تو گرفتند
عشق بورز به آنها که دلت را شکستند
دعا کن برای آنها که نفرینت کردند
درخت باش بر غم تبرها
بهار شو بخند که خدا هنوز آن بالا با ماست
فرارسیدن نوروز باستانی مبارک باد
فیزیوتراپیست احمد موذن زاده
رییس انجمن فیزیوتراپی ایران
تاریخ:
۱۴۰۱/۰۱/۰۱ (تعداد بازدید : 224)
|
صدمات ستون فقرات در سفرهای نوروزی
عضو هیات مدیره انجمن فیزیوتراپی ایران، نسبت به صدمات ستون فقرات در سفرهای نوروزی با وسیله نقلیه شخصی هشدار داد.
همایون آبائی، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: مسافرت با وسیله نقلیه شخصی در ایام تعطیلات اجتناب ناپذیر است و هموطنان زیادی به آن مبادرت میورزند ولیکن ضروری است مسافران نوروزی به خصوص رانندگان، توصیه های علمی را جدی بگیرند تا دچار ضایعات و صدمات در ستون فقرات و ناحیه گردن نشوند.
تاریخ:
۱۴۰۱/۰۱/۱۴ (تعداد بازدید : 168)
|
دبیران علمی و اجرایی کنگره سی و سوم انتخاب شدند
در آخرين جلسه هيأت مديره انجمن فيزيوتراپي ايران در سال ١٤٠٠، فيزيوتراپيست دكتر محمد اكبري و فيزيوتراپيست پرهام پارسانژاد به عنوان دبيران علمي و اجرايي سي و سومين كنگره ساليانه انجمن فيزيوتراپي ايران که در تاریخ سیزدهم لغایت پانزدهم سال 1401 در محل هتل المپیک تهران برگزار خواهد شد، انتخاب شدند.
تاریخ:
۱۴۰۰/۱۲/۲۸ (تعداد بازدید : 238)
|
آیا مطالبات مراکز فیزیوتراپی از تامین اجتماعی وصول میشود
مسئول کمیته فنی انجمن فیزیوتراپی ایران گفت:سازمان بیمه تامین اجتماعی به تعهدات خود مبنی بر پرداخت سهم سازمان و مطالبات مراکز فیزیوتراپی عمل نمیکند.
آیا مطالبات مراکز فیزیوتراپی از تامین اجتماعی وصول میشود؟
مجید میرزا حیدری،مسئول کمیته فنی انجمن فیزیوتراپی ایران در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس گفت: با وجود حداقل هشت ماه بدهی بیمه تامین اجتماعی به مراکز فیزیوتراپی از سال ۱۴۰۰ و پیگیریها و مکاتبات مکرر انجمن فیزیوتراپی ایران خطاب به مسولان این سازمان متاسفانه هیچگونه پرداختی حتی در آستانه سال نو برای مراکز فیزیوتراپی لحاظ نشده است.
وی ادامه داد: با در نظر گرفتن تورم توان فرسای موجود و تعرفههای نازل مصوب که برای خدمات فیزیوتراپی تعیین شده، تاخیر در پرداخت مطالبات انباشته در آستانه سال نو، موجبات رنجش خاطر همکاران فیزیوتراپیست طرف قرارداد سازمان را فراهم کرده است.
مسئول کمیته فنی انجمن فیزیوتراپی ایران بیان داشت: در حال حاضر فشار هزینههای جاری مربوط به اداره مراکز فیزیوتراپی اعم از قیمت خرید تجهیزات، استهلاک سرمایه و فرسایش تجهیزات، افزایش هزینههایی مثل برق، آب، گاز و تلفن و انبوه هزینههای مواد مصرفی و هزینه اجاره مکان موسسه با توجه به گرانی روزافزون آنها کنترل هزینهها از توان مراکز خارج شده و در آستانه ورشکستگی قرار دارند.
حیدری خاطرنشان کرد: از طرفی افزایش ۵۷ درصدی هزینه حقوق پرسنل مشمول قانون کار در سال جاری با کم توجهی به لزوم تعیین قیمت تمام شده خدمات درمانی قطعا شرایط را بیش از پیش سخت تر خواهد نمود.
وی گفت:جالب اینجاست که این سازمان جریمه دیرکرد پرداخت حق بیمه پرسنل را به روز محاسبه و دریافت میکند ولی هنوز با گذشت حداقل هفت ماه بدهی سهم معوق خود را به مراکز طرف قرارداد را پرداخت نکرده است.
مسئول کمیته فنی انجمن فیزیوتراپی ایران تصریح کرد: شایان ذکر است مراکز فیزیوتراپی از زمان اجرایی شدن طرح نسخه نویسی الکترونیک کمال همکاری در ثبت الکترونیکنسخ ارجاعی را داشته که علیرغم تحمیل هزینههای ناشی از اجرای این طرح و کاهش بار مراجعات به مراکز درمانی متاسفانه هیچگونه امتیازی برای پذیرش نسخ الکترونیک منظور نشده است.
حیدری متذکر شد: در سرعت بازپرداخت سهم سازمان ظاهرا تاثیر معکوس داشته است؛ لذا انجمن فیزیوتراپی ایران به عنوان نماینده جامعه فیزیوتراپی مکررا خواستار چاره اندیشی متولیان امر در مورد تسریع بازپرداخت معوقات مراکز فیزیوتراپی بوده که قطعا عدم پرداخت مطالبات موجبات مشکلات عدیده در تنظیم روابط مالی و گردش کار موسسات فیزیوتراپی و بروز بحران در اقتصاد سلامت در حیطه فیزیوتراپی خواهد شد.
وی ابراز کرد:از طرف دیگر باید اشاره کرد بسیاری از خدمات فیزیوتراپی خارج از تعهدات بیمههای پایه است و همین مبلغ معوقه نیز بابت معدودی از خدمات رشته فیزیوتراپی است.
حیدری متذکر شد:بدیهی است زیر پوشش نبودن اکثر خدمات فیزیوتراپی علی الخصوص تمرین درمانی، ماساژ و درمانهای دستی و لیزر تراپی باعث تحمیل هزینههای مزبور به بیمه شدگان شده است.
مسئول کمیته فنی انجمن فیزیوتراپی ایران اضافه کرد: از طرف دیگر منجر به چشم پوشی بیماران محروم از خدمات مورد اشاره شده است که خود تاثیرات منفی و گسترده ای در پروسه درمان صحیح خیل بیماران دچار مشکلات اسکلتی عضلانی و عصبی و علی الخصوص طیف بیماران ناتوان، معلول و نیز بیماران سالمند و بازنشسته تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی خواهد داشت.
وی تصریح کرد: در نهایت باید ذکر کرد که ادامه این روند باعث آسیب جدی به روند خدمت رسانی مناسب به بیماران میشود که حداقل انتظار برحقی برای واریز هرچه سریعتر معوقات موسسات فیزیوتراپی مورد تاکید است.
https://www.farsnews.ir/news/14010107000130/آیا-مطالبات-مراکز-فیزیوتراپی-از-تامین-اجتماعی-وصول-می%E2%80%8Cشود
تاریخ:
۱۴۰۱/۰۱/۱۴ (تعداد بازدید : 170)
|
تقدیر از دبیران علمی و اجرایی کنگره سی و دوم
در آخرين جلسه هيأت مديره انجمن فيزيوتراپي ايران در سال ١٤٠٠ از زحمات دبيران علمي و اجرايي سي و دومين كنگره ساليانه فيزيوتراپي فیزیوتراپیست دکتر ایرج عبداللهی و فیزیوتراپیست عبدالرحمان اهوازیان تقدير به عمل آمد.
تاریخ:
۱۴۰۰/۱۲/۲۸ (تعداد بازدید : 214)
|
سال نو مبارک
سال نو بر همه همكاران ارجمند فيزيوتراپيست مبارك، اميدواريم سال جديد سال سلامتي و بركت براي شما و عزيزانتان باشد.
"هيأت مديره انجمن فيزيوتراپي ايران"
تاریخ:
۱۴۰۱/۰۱/۰۱ (تعداد بازدید : 202)
|
سازمان های بیمه گر تنها ذی نفعان طرح نسخه نویسی الکترونیک
عضو شورای عالی نظام پزشکی با بیان این که ابتدائی ترین امر در اجرای هر طرحی، رضایت طرفین ذینفع در آن است، گفت: با اجرای شتابزده طرح نسخه نویسی الکترونیک در اجزای مثلث بیمار،مراکز طرف قرارداد و سازمان های بیمه گر، تنها ضلع سوم یعنی بیمه ها راضی هستند.
دکتر فرجود شکوهی در گفت و گو با خبرنگار اداره کل روابط عمومی با اشاره به این که حذف کاغذ از کلیه نسخ،در دسترس بودن فایل درمانی هر شخص برای سازمانهای بیمه گر و سهولت دسترسی به مراکز درمانی برای مردم از جمله اهداف طرح نسخه نویسی الکترونیک است؛ بیان کرد: با توجه به این که هماهنگی های لازم با بیمه های تکمیلی صورت نگرفته و برای پرداخت های خود نسخه کاغذی را از بیمار طلب می کنند ، این امر نقضِ غرض اهداف اولیه یعنی حذف کاغذ است .
وی افزود: بسیاری از پزشکان متخصص بخش خصوصی به دلیل عدم عقد قرارداد با بیمه ها ، وقت گیر بودن ثبت نسخ الکترونیک و یا نیاز به یک پرسنل جدیدِ و آشنا به امور بیمه ها، از ثبت الکترونیک نسخ استنکاف می ورزند که نتیجه آن مواجه شدن بیماران تحت پوشش بیمه با مشکلات متعدد است.
وی با بیان این که برنامه های نسخه نویسی الکترونیک کاربر پسند نیست ، ادامه داد: متعدد بودن این برنامه از دیگر مشکلاتی است که همکاران با آن مواجه هستند و باید با تجمیع این برنامه ها و سهولت استفاده از آن ها شرایط را برای استفاده بهینه از این طرح آماده نمود.
رییس کمیسیون منشور حقوق شهروندی با اشاره به این که مشکل فوق الذکر در مراکز پاراکلینیک خیلی بیشتر است؛ اضافه کرد: برخی اوقات یک کد را به پنجاه کد تقسیم کرده اند و نسخِ اغلب مراکز پاراکلینیک و موسسات ناقص بوده و کم و کسری های زیادی در آن وجود دارد که به نوعی یک سردرگمی بوجود می آید و در نهایت باعث خدمت رسانی ناقص به بیماران خواهد شد .
شکوهی سرعت کم اینترنت ، پشتیبانی های ناقص که برخی اوقات از سوی سرور صورت می گیرد و عدم دسترسی به سیستم بیمه ها را از دیگر مشکلات طرح نسخه نویسی الکترونیک عنوان کرد و گفت: البته این طرح باید از یک جایی آغاز می شد اما بهترین و تضمینی ترین روش این بود که در ابتدا دو استان شمال و جنوب کشور به مدت یک سال بصورت پایلوت آن را اجرایی می نمودند و پس از بررسی های لازم و رفع عیوب به شکل سراسری ضمانت اجرایی می یافت.
https://irimc.org/news/id/49255
تاریخ:
۱۴۰۰/۱۲/۲۸ (تعداد بازدید : 218)
|